fizika, kemija i tehnologija
IZDANJA GMTK-a
arheologija
arhitektura i graditeljstvo
ekonomija
elektrotehnika, radiotehnika i elektronika
etnologija
filologija i onomastika
filozofija
fizika, kemija i tehnologija
glazba
heraldika
informatika i mikroračunala
književnost – povijest i teorija
matematika
medicina
međunarodni odnosi i nacionalna sigurnost
novinarstvo – mediji
ostalo
pedagogija i didaktika
politička znanost i pravo
politika – svjedočanstva i studije
popularna znanost
povijest – Hrvatska
povijest – svjetska
priručnici
sociologija i psihologija
sport
strojarstvo
teorija i povijest kulture
Tko je tko/Who is Who
umjetnost
zabavna biblioteka
V. Marić, B. Šantek:
Biokemijsko inženjerstvo
M. Šolić:
Ekologija zajednica i ekosustava
E. Purcell:
Elektricitet i magnetizam
I. Mekjavić:
Fizikalna kemija 2
J. Dulčić, M. Kovačić:
Ihtiofauna Jadranskog mora
V. Kafarov:
Kibernetika u kemiji i kemijskoj tehnologiji
E. Wichmann:
Kvantna fizika
K. Iličić:
Mehanika fluida
C. Kittel, W. Knight, M. Ruderman:
Mehanika I.
D. Kuštrak:
Morfološka i mikroskopska analiza začina
V. Lelas:
Prehrambeno-tehnološko inženjerstvo I.
B. Javorski, A. Detlaf:
Priručnik iz fizike
Z. Herceg:
Procesi konzerviranja hrane
V. Lelas:
Procesi pripreme hrane
R. Koludrović:
Tehnologija automaterijala
P. Koščević:
Tehnologija i ekonomika umjetnog sušenja građevnih glinenih proizvoda