fizika, kemija i tehnologija

 

 

 

IZDANJA GMTK-a

arheologija

arhitektura i graditeljstvo

ekonomija

elektrotehnika, radiotehnika i elektronika

etnologija

filologija i onomastika

filozofija

fizika, kemija i tehnologija

glazba

heraldika

informatika i mikroračunala

književnost – povijest i teorija

matematika

medicina

međunarodni odnosi i nacionalna sigurnost

novinarstvo – mediji

ostalo

pedagogija i didaktika

politička znanost i pravo

politika – svjedočanstva i studije

popularna znanost

povijest – Hrvatska

povijest – svjetska

priručnici

sociologija i psihologija

sport

strojarstvo

teorija i povijest kulture

Tko je tko/Who is Who

umjetnost

zabavna biblioteka

 


V. Marić, B. Šantek: Biokemijsko inženjerstvo

M. Šolić: Ekologija zajednica i ekosustava

E. Purcell: Elektricitet i magnetizam

I. Mekjavić: Fizikalna kemija 2

J. Dulčić, M. Kovačić: Ihtiofauna Jadranskog mora

V. Kafarov: Kibernetika u kemiji i kemijskoj tehnologiji

E. Wichmann: Kvantna fizika

K. Iličić: Mehanika fluida

C. Kittel, W. Knight, M. Ruderman: Mehanika I.

D. Kuštrak: Morfološka i mikroskopska analiza začina

V. Lelas: Prehrambeno-tehnološko inženjerstvo I.

B. Javorski, A. Detlaf: Priručnik iz fizike

Z. Herceg: Procesi konzerviranja hrane

V. Lelas: Procesi pripreme hrane

R. Koludrović: Tehnologija automaterijala

P. Koščević: Tehnologija i ekonomika umjetnog sušenja građevnih glinenih proizvoda